Europa Conference League

Λύγισε τη Βασιλεία με… buzzer beater στην παράταση η Φιορεντίνα και έφυγε για τελικό!

Θρίλερ με happy end για τη Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» γονάτισαν (1-3) στις καθυστερήσεις της παράτασης τη Βασιλεία με ήρωα τον Μπαράκ και προκρίθηκαν στον τελικό του Conference.

Χαμογέλασε στο θρίλερ η Φιορεντίνα και σφράγισε εισιτήριο για Πράγα!

Οι «βιόλα» λύγισαν στις καθυστερήσεις της παράτασης τη Βασιλεία στην Ελβετία, επικρατώντας 3-1 με ήρωα τον Μπαράκ, ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 120’+9’, στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό του Conference League. Όπου θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ στις 3 Ιουνίου.



Έτσι, αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για τη συνολική εικόνα των δύο μονομάχων. Η ιταλική ομάδα εμφανίστηκε αποφασισμένη να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα και νίκησε με το ίδιο σκορ στην κανονική διάρκεια, στην οποία ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα.



Στο 35’, ο Μπιράγκι εκτέλεσε εξαιρετικά το κόρνερ από τα δεξιά, ο Γκονζάλες κυριάρχησε στον αέρα και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Η απάντηση δόθηκε στο 55ο λεπτό με τον Αμντουνί να φεύγει στην κόντρα μετά από γέμισμα του Πελμάρ και να αδειάζει τον Ιγκόρ με εντυπωσιακό τρόπο, προτού εκτελέσει για το 1-1.



Η Φιορεντίνα πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 72ο λεπτό, όταν έπειτα από σέντρα του Άμραμπατ, η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να διώξει και ο Γκονζάλες, ο οποίος καιροφυλακτούσε, εκτέλεσε σχεδόν από το ύψος του πέναλτι για το 1-2.



Απίστευτη ευκαιρία της Φιορεντίνα με Ρανιέρι στο 120’+4’, καθώς αστόχησε με γυριστό σουτ από κοντινή απόσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x